پورمحمدی:

نوآوری های خوبی با هدف انضباط بودجه انجام شده است

نوآوری های خوبی با هدف انضباط بودجه انجام شده است

به گزارش لباس نو، رئیس سازمان برنامه و بودجه اظهار داشت: برای نظام بودجه ریزی سال ۱۴۰۴ نوآوری های خوبی انجام شده که با هدف انضباط بودجه ای است.



سید حمید پورمحمدی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه در گفتگو با خبرنگار در ارزیابی خود در مبحث بودجه سال ۱۴۰۳، اظهار داشت: در مورد بحث [بودجه] سال ۱۴۰۳ علیرغم کسری هایی که وجود داشت و مشکلات فراوانی که داشتیم، الحمدالله آهسته آهسته به مراحل پایانی سال رسیدیم و پرداخت هایمان به شکل منظم انجام شد. از ناحیه بودجه هیچ نابسامانی در نظام پرداخت ها چه در پرداخت یارانه ها و چه در بودجه عمومی شکل نگرفته است. کار برای سال جاری در مراحل پایانی است.
وی اضافه کرد: البته کار بسیار سختی بود و همراهی همه دستگاه ها، سران قوا و کمک هایی که مقام معظم رهبری کردند، سبب شد تا بودجه نظم خودش را استمرار ببخشد و پیش رفت.
پورمحمدی در مورد خصوصیت های بودجه سال ۱۴۰۴، تصریح کرد: در سال ۱۴۰۴ در مورد نظام بودجه ریزی، نوآوری های خوبی انجام شد که همه آن با هدف انضباط بودجه ای، اصلاحات ساختاری بودجه ای و نظام طبقه بندی بودجه برای دادن آمار دقیق تر است. نظام طبقه بندی بودجه را بر مبنای استانداردهای بین المللی شکل دادیم. پرداخت به ذینفع [نهایی] را کماکان ادامه خواهیم داد که این رسوب پول ها تقریبا جمع شود و نوآوری های دیگری در دستورکار است که در دیگر گفتگوها به آن اشاره کردیم.
ماندن پول انتشار اوراق یا استقراض در حساب های دولتی نادرست است
رئیس سازمان برنامه و بودجه در ارتباط با اعلام رسوب های مالی از سوی برخی مراکز در حساب وزارت خانه ها، خاطرنشان کرد: در مورد این که بعضاً بیان می شود در حساب های دولتی پولی وجود دارد، شامل دو قسمت می شود. یک قسمت در ارتباط با حساب متعلق به شرکتهای دولتی است که هم اکنون هم اکنون تبدیل به حساب خزانه واحد شده است و همه باید پولشان را در آنجا نگه دارند و طبیعی است که در آن حساب پول وجود داشته باشد، اما آن چیزی که مضموم است اینست که دولت استقراض می کند، اوراق منتشر می کند و پولی را برای پرداخت ها دریافت می کند. اگر در حساب دولتی بماند و خرج نکند. [مثلاً] به پیمانکار ندهد یا صرف تسویه بدهی ها نکند، این کار خوبی نیست.
پورمحمدی اظهار داشت: بعضاً هزینه های مالی دولت تا ۳۵ تا ۴۰ درصد هم می رسد. در چنین شرایطی باید پول روان شود تا پرداخت به ذینفع نهائی صورت گیرد و اعتباری کردن بودجه از نوآوری های است که بتواند جلوی همه این کارها را بگیرد.



منبع:

1404/01/04
13:01:06
5.0 / 5
65
تگهای خبر: هزینه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
لباس نو