پژوهش های کاغذی سد راه ساختن فردای صنایع هوشمند

پژوهش های کاغذی سد راه ساختن فردای صنایع هوشمند

به گزارش لباس نو، رییس انجمن ملی پشتیبانی از کالای ایرانی با بیان نقطه ضعفی به نام پژوهش های کاغذی اظهار داشت: واقعیت آنست که پژوهش های قدیمی نمی توانند پشتیبان تولید امروز برای فردای صنایع هوشمند باشند.



حسین نعیم آبادی رییس انجمن ملی پشتیبانی از کالای ایرانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: نمایشگاه ها و برنامه های هفته پژوهش فرصت مناسبی برای تعامل حوزه های پژوهش و صنعت است اما واقعیت آنست که پژوهش های قدیمی نمی توانند پشتیبان تولید امروز برای فردای صنایع هوشمند باشند.
نعیم آبادی اضافه کرد: پژوهش هایی که در کتابخانه ها خاک می خورند گرفتار یک لطمه مهم هستند، نتوانسته اند مسائل روز را بدرستی تشخیص بدهند و برای آن راهکار کاربردی ارایه کنند. برای همین ارزش افزوده ای ایجاد نمی کنند.
وی افزود: در دوره ای که هوش مصنوعی حرف های جدیدی برای حوزه تولید و صنعت دارد؛ نیازمند پژوهش های کاربردی هستیم که بتواند تولید را به مرحله ی جهش جدی برساند.
رئیس انجمن ملی پشتیبانی از کالای ایرانی افزود: نیازهای مشتریان روز به روز درحال تغییر است و با سرعتِ تغییر تکنولوژی، صنایع نیز باید خودرا به روزرسانی کنند و این مهم بدون پژوهش های کاربردی ممکن نیست.
نعیم آبادی خواهان هم افزایی مراکز پژوهشی و مطالعاتی گوناگون دولتی شد به نحوی که بتوانند خدمات کاربردی خودرا به بخش خصوصی، به ویژه صنایع تولیدی ارایه کنند.
رئیس انجمن ملی پشتیبانی از کالای ایرانی اشاره کرد: پژوهش در بخش های صنعتی و تولیدی باید کاربردی باشد؛ در غیر این صورت تحقیقات کاغذی، فقط یک نقطه ی ضعف برای تولید محسوب می شوند.
نعیم آبادی اشاره کرد: رشد تولید و حرکت رو به جلو در تولید ملی زمانی می تواند مشکلات مهم اقتصادی مثل مسئله ی تورم، اشتغال و ارزش پول ملی را حل کند که پشتوانه ی پژوهشی داشته باشد وگرنه در بعضی بخش ها تولید ملی رشد کرده است و روی نمودارها جلو افتاده ایم اما نتایج ملموس آن در این مواردی که ذکر کردیم دیده نشده است.
وی اظهار داشت: زمانی که اولویت بیانات رهبری و نامگذاری سال ها، اقتصادی و با تأکید بر تولید ملی است؛ چرا در تحقیقات و مراکز مطالعاتی چنین اولویتی را نمی بینیم؟! آیا هنوز حوزه پژوهش درگیر لطمه های کتابخانه ای است؟
رئیس انجمن ملی پشتیبانی از کالای ایرانی بیان کرد: من یک سوال مهم از مراکز مطالعاتی مهم کشور دارم؛ شما پشتیبان پژوهشی چند پروژه، برنامه یا اقدام اقتصادی، صنعتی و یا تولیدی هستید؟ واقعیت این است که نسبت این مراکز با پاسخ این سوال، فاصله ی آنان را با واقعیت و نیاز کشور تعیین خواهدنمود.
نعیم آبادی افزود: حوزه ی پژوهش باید از تعارفات رایج فاصله بگیرد و به واقعیت های جامعه و به ویژه حوزه ی اقتصاد نزدیک شود.


منبع:

1403/09/27
12:06:23
5.0 / 5
281
تگهای خبر: اشتغال , اقتصاد , اقتصادی , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۴
لباس نو