معاون وزیر راه و شهرسازی:

مردمی سازی، چاره کار نوسازی در بافت های فرسوده

مردمی سازی، چاره کار نوسازی در بافت های فرسوده

به گزارش لباس نو، مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اظهار داشت: دولت و شهرداری ها به تنهایی قادر به نوسازی وسعت بسیار زیاد بافت های فرسوده نیستند و چاره کار، مردمی سازی است که این فرآیند از دو ماه نیم گذشته شروع شد.



به گزارش لباس نو به نقل از صدا و سیما، مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اظهار داشت: با گذشت دوماه و نیم از ابلاغ بسته تشویقی شهرسازانه به شهرداری های کشور شاهد اتفاقات خوبی دراین زمینه هستیم، برای نمونه صدور پروانه ساختمانی در محلات هدف، پاییز سال جاری رشد ۵۷ درصدی و در برخی از مناطق تهران رشد ۸۵ درصدی داشت.
آئینی اضافه کرد: پایین بودن توان اقتصادی ساکنان محلات هدف بازآفرینی شهری که عموماً از دهک های کم درآمدی به شمار می آیند از عوامل کند بودن نوسازی این مناطق به شمار می آید.
وی با دعوت از سازندگان، توسعه گران و انبوه سازان در مشارکت با ساکنان محلات هدف بازآفرینی شهری جهت کمک به دولت و شهرداری ها در نوسازی اضافه کرد: از مجموعه سازندگان، توسعه گران، انبوه سازان و سرمایه گذاران دعوت می نماییم که با استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های فنی، مالی و اجرایی در جهت نوسازی محلات هدف شهری با ساکنان و مالکان این مناطق شریک شوند.
معاون وزیر راه و شهرسازی همینطور تصریح کرد به دلیل وسعت و حجم بالای کار در بافت های فرسوده، دولت و شهرداری ها به تن هایی قادر به انجام کار نوسازی نیستند و چاره کار نوسازی در بافت های فرسوده، مردمی سازی است.
دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری اظهار داشت: دولت با عرضه بسته های تشویقی جامع به سازندگان و ساکنان در محلات هدف بازآفرینی شهری از مبحث مردمی سازی در بافت های فرسوده حمایت کامل دارد.
آئینی اظهار داشت: الان شهرداری ها برای صدور پروانه ساختمانی مکلف هستند تا ۵۰ درصد تخفیف بدهند که در بعضی موارد این تخفیف ها به ۱۰۰ درصد هم می رسد.
وی اضافه کرد: در زمینه تسهیلات اداری تابحال شهرداری ها همکاری خوبی داشته اند و به صورت میانگین ۸۵ درصد تخفیف به متقاضیان عرضه شده است.
به گفته آئینی، در صورتیکه تخفیف های عرضه شده به سازندگان و توسعه گران از جانب شهرداری های سراسر کشور کمتر از ۵۰ درصد باشد، یا زمان صدور پروانه ساخت طولانی شود و یا بسته های تشویقی شهرسازانه مصوب شورایعالی شهرسازی و معماری ایران از جانب شهرداری مورد توجه قرار نگرفت، متقاضیان می توانند شکایت ها و گزارش های خویش را از راه تارنمای شرکت بازآفرینی شهری ایران به آدرس ( www.udrc.ir) و یا به سامانه پیامکی ۳۰۰۰۸۶۱۲ اطلاع دهند.

1401/10/19
11:03:31
5.0 / 5
930
تگهای خبر: اقتصاد , اقتصادی , توسعه , ساختمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۲
لباس نو