یك مقام مسئول در گزارش لباس نو:

350 وبگاه توزیع کالای قاچاق مسدود شد

350 وبگاه توزیع کالای قاچاق مسدود شد

به گزارش لباس نو، معاون ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهار داشت: فرمانده انتظامی تهران بزرگ برای آغاز برخوردهای قاچاق در امین حضور تهران اعلام آمادگی کامل کرده است.



یاسر سوادکوهی، مدیرکل دفتر هماهنگی مقابله قاچاق ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر در مورد مبارزه با کالای قاچاق در سطح عرضه، عنوان کرد: در آذرماه سال ۱۴۰۰ طی ابلاغیه رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز به تمام استانداران کشور، فرایند مبارزه با کالای قاچاق در سطح عرضه در ۵ گروه کالایی پوشاک، دخانیات، لوازم یدکی خودرو، لوازم خانگی و آرایشی و بهداشتی شروع شد.
وی در ادامه با اعلان اینکه از پانزدهم فروردین سالجاری قرارگاه های مبارزه با کالای قاچاق تشکیل شد و بر اساس گزارش های به دست آمده در مدت زمان یک ماه، ارزش کشفیات این طرح ۳۰۰ میلیارد تومان بوده است، اظهار داشت: تا به هم اکنون برخوردها هنوز متوقف نشده است؛ به صورت مثال در هفته گذشته در منطقه غرب تهران ۸ دستگاه کامیون که حامل کالای قاچاق و تقلبی بودند جمع آوری و به سازمان اموال تملیکی منتقل گردید.
سوادکوهی اظهار داشت: در این طرح بزرگ با ۵۷ قلم لوازم یدکی قاچاق در سطح عرضه برخورد شده است و در این طرح همه دستگاه ها به صورت پیوسته درحال برخورد در سطح عرضه هستند.
آغاز دور جدید برخورد با قاچاق در امین حضور تهران
سوادکوهی افزود: در مرحله آغازین کار، در منطقه امین حضور چند انبار بزرگ لوازم خانگی قاچاق کشف شد و همینطور هم اکنون برای برخوردهای مجدد در امین حضور، طی پیگیری های جناب آقای مخبر، معاون اول محترم رئیس جمهور، مکاتبات، اقدامات و هماهنگی های لازم با ریاست قرارگاه مرکزی انجام شده است تا ظرف چند روز آینده برخوردها در بازار محله امین حضور از سرگرفته شود.
مدیرکل هماهنگی امور مقابله و رصد جریان مالی قاچاق ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهار داشت: فرمانده انتظامی تهران بزرگ طی مکاتبه ای برای برخوردها اعلام آمادگی کامل کرده است و هر زمانی که استانداری تهران هماهنگی های لازم را به عمل آورد، آماده انجام برخوردها هستیم.
لوازم خانگی قاچاق به سهولت قابل شناسایی است
سوادکوهی با اعلان اینکه آمار برخی از انبارهای کالای قاچاق برای ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ارسال شده است، اظهار داشت: در قرارگاه ستاد مبارزه با قاچاق چند کمیته وجود دارد که فراجا مسئول کمیته پشتیبانی و عملیاتی در آن است و مسئولیت کمیته شناسایی هم بر عهده وزارت اطلاعات است و همینطور کمیته کشف در سطح خرد هم را وزارت صمت راهبری می کند.
این معاون ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اعلان اینکه از زمانی که همه کالاها دارای شناسه و کد رهگیری باشند به سادگی میتوان کالای قاچاق را از کالای با اصالت تفکیک کرد، اظهار داشت: به صورت مثال در بحث لوازم خانگی با تمامی کالاهایی که شناسه کالا ندارند برخورد صورت می گیرد.
قاچاق فروشان مجالی برای آشوب نخواهند داشت
این مقام مسئول اظهار داشت: برای شناسایی کالای قاچاق، گشت مشترک وزارت صمت، تعزیرات، فراجا حضور خواهند داشت که البته پیش از آنها وزارت اطلاعات شناسایی هایی را در سطح عرضه انجام خواهد داد تا کالای قاچاق را از غیر قاچاق احصاء کنند. بعلاوه آن متخصصان ذی ربط هم در لحظه برخورد همراه با ضابطین حضور دارند تا کالای ایرانی را از خارجی تشخیص دهند.
وی اشاره کرد: پس از تنظیم صورت جلسه و تشکیل پرونده برای عرضه کنندگان کالای قاچاق، کالاها جمع آوری و به صورت مستقیم تحویل سازمان اموال تملیکی می شود. برای عرضه کنندگانی پروانه کسب به نام آنهاست تشکیل پرونده داده می شود و مطابق قانون حداقل دوبرابر ارزش کالای کشف شده جریمه خواهند شد.
سوادکوهی در ادامه تصریح کرد: برای تأمین امنیت منطقه ای که مقرر است برخوردها در آنجا صورت بگیرد با شورای تأمین استان که متولی آن استانداری ها هستند هماهنگی های لازم به عمل خواهد آمد و دیگر امکان آشوب و شورش توسط کسبه قاچاق فروش و متخلف در محل برخورد با قاچاق نخواهد بود.
۳۵۰ وبگاه توزیع کالای قاچاق مسدود شد
سوادکوهی در مورد عرضه کالای قاچاق در فضای مجازی عنوان کرد: مبارزه با کالای قاچاق هم در سطح عرضه و هم در انبارش و هم فضای مجازی در حال انجام می باشد. در فضای مجازی بیشتر از ۳۵۰ وبگاه توزیع کالای قاچاق شناسایی و فیلتر شدند.
وی اضافه کرد: برای شناسایی کالای قاچاق چندین دستگاه فعال می باشند که عبارت است از پلیس مبارزه با قاچاق فراجا، مرزبانی، وزارت اطلاعات که موارد مهم و سازمان یافته را شناسایی می کند، سازمان اطلاعات سپاه و چندین کاشف دیگر از سازمان ها و وزارت خانه های مختلف.
هر ۶ ماه آمار تجمیعی قاچاق منتشر خواهد شد
این مقام مسئول افزود: کالاهایی که از آغاز سالجاری کشف شده و مظنون به قاچاق هستند، چه آنهایی که محکومیت دارند و چه آنهایی که درحال رسیدگی هستند همه آنها محاسبه و جمع بندی این کشفیات به اداره کل آمار ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز عرضه می شود و هر ۶ ماه یکبار به صورت تجمیعی آمار کالای قاچاق و مقایسه آن با سالهای قبل منتشر می شود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: لوازم خانگی از آن دسته کالاهایی است که میزان محکومیت ها در آن آمار بالایی دارد؛ اما در زمینه پوشاک با برخوردهایی که صورت گرفت، پوشاک به سمت تولید داخل رفته و بر مبنای اظهارات تولیدکنندگان از سال ۱۳۹۷ میزان تولیدشان هم زمان با تشدید برخوردها بالا رفته است.
خطر قاچاق پوشاک ترک و بنگلادشی از فرودگاه امام
سوادکوهی افزود: در بحث پوشاک به سبب عدم فرهنگ سازی مردم فکر می کنند که پوشاک خارجی بهتر از پوشاک تولید داخل است، همینطور پوشاک ایرانی حتی رقیب کالاهای ترکیه ای هستند.
وی اضافه کرد: بعضی از تولیدکنندگان برای فروش پوشاک خود از نشان های خارجی استفاده می نمایند و این پوشاک قاچاق محسوب نمی شود؛ بلکه این کار تقلب است. به صورت مثال بعضی از برندهای خارجی که عرضه می شود به زعم ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز قاچاق محسوب می شوند؛ ولی پس از بررسی ها مشخص می شود که این پوشاک تولید ملی بوده است.
مدیرکل دفتر هماهنگی مقابله ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز عنوان کرد: برای ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، فرودگاه امام خمینی بعنوان یک گلوگاه برای ورود پوشاک ترکیه ای و بنگلادشی شمرده می شود و به سبب فروکش کردن کرونا و افزایش سفرهای خارجی، به گمرک و پلیس فرودگاه ابلاغ گردیده است که بارهای مسافری را به خوبی کنترل کنند و مراقب ورود این کالاها به کشور باشند. همینطور در حوزه لوازم خانگی و لوازم یدکی هر کالایی که بدون شناسه کالا باشد بدون هیچ تعارفی جمع آوری خواهند شد.


منبع:

1401/06/14
23:38:23
5.0 / 5
1014
تگهای خبر: پوشاك , تولید , سفر , فروش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
لباس نو