معاون تسهیلات صندوق نوآوری و شكوفایی تشریح كرد

جزئیات تسهیلات قرض الحسنه به شرکت ها بر مبنای تبصره 16 قانون بودجه

جزئیات تسهیلات قرض الحسنه به شرکت ها بر مبنای تبصره 16 قانون بودجه

به گزارش لباس نو، معاون تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه شرایط و سقف تسهیلات پرداختی در بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور توسط صندوق و وزارت امور اقتصادی و دارایی تعیین می شود، اظهار داشت: در آیین نامه اجرایی این تبصره آمده است که حداکثر دوره تنفس و بازپرداخت برای شرکتهای دانش بنیان و خلاق ۶ ماهه و حداکثر دوره تنفس و بازپرداخت برای شرکتهای نوآور، استارت آپی، واحد فناور و خلاق ۶۰ ماهه است.


به گزارش لباس نو به نقل از ایسنا، روح الله ذوالفقاری امروز در نشست هماهنگی بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه ۱۴۰۱ کشور که در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، اظهار داشت: در جهت اشتغال دانش بنیان و صنایع خلاق در سرتاسر کشور و اولویت مناطق محروم، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف است از راه بانکهای عامل مبلغ ۵۰ هزار میلیاردریال از محل منابع سپرده های پس انداز و جاری قرض الحسنه سیستم بانکی به شرکتهای دانش بنیان و خلاق اختصاص دهد.
وی با اشاره به اینکه این شرکت ها از راه صندوق نوآوری و شکوفایی به بانکها معرفی می گردند، اظهار داشت: شرایط و سقف تسهیلات پرداختی در بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور توسط صندوق و وزارت امور اقتصادی و دارایی تعیین می شود.
وی با اشاره به اینکه سهمیه بانکهای عامل توسط بانک مرکزی تعیین می شود، اظهار داشت: زمانی که صندوق نوآوری و شکوفایی درخواست شرکتهای دانش بنیان را ارزیابی می نماید، مبلغ تسهیلات را تعیین کرده و شرکت ها را به بانکهای عامل معرفی می کند.
معاون تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی، تصریح کرد: پس از معرفی صندوق نوآوری و شکوفایی، بانکهای عامل وظیفه اعتبارسنجی و تعیین وثیقه را بر عهده دارند.
وی تصریح کرد: همینطور تعیین سقف تسهیلات بر مبنای مصوبه وزارت امور اقتصادی و دارایی و همینطور صندوق نوآوری و شکوفایی انجام می گیرد.
وی در مورد جزئیات این تبصره، اظهار داشت: در آیین نامه اجرایی تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور آمده است که حداکثر دوره تنفس و بازپرداخت ۶ ماهه برای شرکتهای دانش بنیان و خلاق بوده که به آنها ۳۵ هزار میلیاردریال تخصیص پیدا می کند.
ذوالفقاری خاطرنشان کرد: همچنین حداکثر دوره تنفس و بازپرداخت برای شرکتهای نوآور، استارت آپی، واحد فناور و خلاق ۶۰ ماهه بوده که تا ۱۵ هزار میلیاردریال می توانند از این تسهیلات بهره مند شوند؛ صندوق های پژوهش و فناوری معرفی کننده این شرکت ها به بانکهای عامل برای دریافت تسهیلات هستند.
وی ضمن اشاره به چارچوب اهداف تسهیلات قرض الحسنه توسط صندوق های پژوهش و فناوری، اظهار داشت: «پرداخت تسهیلات به متقاضیان توسط صندوق های پژوهش و فناوری حداکثر طی مدت ۳ ماه از تاریخ دریافت تسهیلات»، «سقف بهره مندی هر شرکت برای دریافت تسهیلات تعیین شده»، «پرداخت مجدد تسهیلات از محل وجوه حاصل از بازپرداخت اقساط توسط تسهیلات گیرنده» و «انجام پایش اشتغال در شرکتهای دریافت کننده تسهیلات» جزو چارچوب های پرداخت تسهیلات قرض الحسنه توسط صندوق های پژوهش و فناوری هستند.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون ۲ هزار و ۷۱۰ شرکت دانش بنیان برای دریافت این تسهیلات به صندوق نوآوری و شکوفایی درخواست داده اند، اظهار داشت: مبلغ این تسهیلات برابر با ۲ هزار و ۵۵۰ میلیارد تومان بوده است.
به گفته ذوالفقاری، همینطور از جانب ۵۴ صندوق پژوهش و فناوری، مبلغ هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان برای دریافت این تسهیلات قرض الحسنه به بانکهای عامل پرداخت شده است.





منبع:

1401/08/22
23:25:26
5.0 / 5
1991
تگهای خبر: اشتغال , اقتصاد , اقتصادی , صندوق
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۱
لباس نو